Thuis Over ons

Dienst

Bedrijfsprofiel

Co. van de het HuishoudenWerktuigmachine van Anhuichizhou, Ltd, in 1958 wordt gevestigd, bepaalt van in Chizhou-Stad van Anhui-Provincie die de plaats. De vroegere naam is Guichi-de Fabriek van Landbouwmachines, die een lange geschiedenis na verscheidene evoluties bezit. Onze vroeger geproduceerde producten omvatten etc. dieselmotoren, lopen-tractoren, landbouwmotoren.

 

Sinds 1986, heeft ons bedrijf op de combinatiewerktuigmachines van het vervaardigingshuishouden overgeschakeld - de multifunctionele machines voor Europese en Amerikaanse die markten, als Co. van de het HuishoudenWerktuigmachine van Anhui Chizhou, Ltd.We anders worden genoemd zijn gespecialiseerd in kleine groottewerktuigmachines en CNC machines, en zijn één van de vijf belangrijke ondernemingen van kleine werktuigmachines, „Provinciale Hoge Technologische Onderneming“, en „Nationale de Uitvoerbasis van Mechanische en Elektroproducten“, met rechtstreekse invoer en de uitvoerrecht. Wij vergen de kwaliteit als leven en wij zetten een wetenschappelijk en ernstig systeem van de kwaliteitswaarborg op. Ons kwaliteitssysteem is verklaarde ISO9001. Wij bereikten Ce-certificaat van TUV in 2007 voor elk van onze producten. Er zijn bijna 400 personeel in ons bedrijf, met inbegrip van 72 technologische het ontwikkelen zich en onderzoekpersonen. Wij hebben een technologieonderzoeksteam door M. Xu Xiangtai wordt geleid die een nationaal beroemde CNC deskundige is, en een provinciaal technologiecentrum dat werd ook opgericht door ons.

 

Ons bedrijf is verdeeld in het noorden en zuidengebieden. De totale oppervlakte is 150.000 vierkante meters. Het workhouse gebied is 69.000 vierkante meters. Het zuidengebied, van 90.045 vierkante meters, wordt gevestigd in Industriezone van een Zuidendeel van Chizhou-Stad met standaardworkhouses en multi-bureaus van 36.000 vierkante meters. Het zuidengebied is het centrum van besluit, productie, technologische ontwikkeling en onderzoek, marketing en beheer van ons bedrijf en neemt het assemblagewerk van hoofddelen en precisionsdelen over. Het het noordengebied, van 59.400 vierkante meters, is naast het zuidendeel van Yangtze-Rivier met workhouses van 33.000 vierkante meters, en neemt het werk van gieterij, vervangstukvervaardiging, thermische behandeling en verpakking over. Wij hebben 620 reeksen diverse soorten het eindigen machinaal bewerkend materiaal, met inbegrip van CNC dubbele de leibaan malende machines van de kolombrug, brug planningsmachine, verticale malenmachines, horizontale boring machines en ander precisie, zwaar en zeldzaam materiaal. Wij hebben een productielijn voor hoofddelen van kleine werktuigmachinefabrikanten gevestigd. Deze productielijn kan de grote productie van enige producten en de kleine productie van vele soorten producten ondernemen. Het jaarlijkse productievermogen is 20.000 reeksen voor diverse soorten. Onze belangrijke producten zijn kenmerkende kleine werktuigmachines en CNC machines zoals verticale machinecentra, CNC draaibanken, CNC malenmachines en CNC hellingsdraaibanken. Onze hoofdproducten zijn Wit Eagle VMCs, horizontale VMCs, CNC bankdraaibanken, HK-reeks multifunctionele machines, de draaibanken van de de reeksbank van CZ, ZAY-reeksmalen & boringsmachines, de machines van het de reeksmalen van CX, 7 soorten etc. ML1744-de machines van de functiehoutbewerking. Onze producten zijn van het belangrijke niveau van technologie onder andere nationale ondernemingen in dezelfde industrie. Wij werden etc. de prijs van „Nationale Hoofd Nieuwe Producten“. Wij heten u welkom warm om met ons samen te werken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van de het HuishoudenWerktuigmachine van Anhuichizhou, Ltd, in 1958 wordt gevestigd, bepaalt van in Chizhou-Stad van Anhui-Provincie die de plaats. Behandelt een landgebied van 355.000 m ² en de bouwgebied van 180.000 m ². De vroegere naam is Guichi-de Fabriek van Landbouwmachines, die een lange geschiedenis na verscheidene evoluties bezit.

Anhui Chizhou Household Machine Tool Co., Ltd. Anhui Chizhou Household Machine Tool Co., Ltd. Anhui Chizhou Household Machine Tool Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Wit Eagle

Aantal werknemers : 101~200

Opgericht Jaar : 1958

Export pct : 80% - 90%